vrijdag, 24. augustus 2007 - 19:46

Puur natuur voor baby en mama

Amsterdam

Tomtom Baby & Mama is een veelbelovende nieuwkomer in de cosmeticabranche. Met de natuurlijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten spreekt het merk moeders aan die alleen het beste voor hun baby en voor zichzelf willen.

Zwangerschap en de geboorte van een kind is een bijzondere en spannende periode in het leven van een vrouw. Behalve blijdschap zijn er ook veel onzekerheden en extra zorgen.

Tomtom Baby & Mama begrijpt dat een vrouw zeker wil zijn over de producten die ze gebruikt op haar lichaam en dat van haar kind. Het Duitse bedrijf TomVital wil de mama’s en mama’s to be vooral laten genieten van deze mooie tijd. Met liefde is daarom een luxe verzorgingslijn ontwikkeld die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en puur natuur is. Alles wat moeder en kind aan verzorging nodig hebben, heeft Tomtom in negen producten weten te vatten.

Alle producten van Tomtom Baby & Mama dragen het BDIH-keurmerk. De fabrikanten van de producten die het BDIH keurmerk dragen, hechten bij de productontwikkeling veel waarde aan het milieu. De behoedzame omgang met plantaardige werkstoffen en het in acht nemen van de nieuwste wetenschappelijke feiten, staan garant voor innovatieve, verzorgende en beschermende producten, die elke dag weer de natuur laten leven.

Tomtom producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid, zoals extracten van biologisch geteelde kruiden en planten, verzorgende plantaardige oliën en natuurlijke geur en kleurstoffen, essentiële oliën en algen. Deze natuurlijke ingrediënten werken in harmonie met de huid en houden haar natuurlijke evenwicht in stand. De Tomtom serie is dus ecologisch verantwoord, duurzaam, niet getest op dieren, bevat geen synthetische toevoegingen en de verpakkingen zijn milieuvriendelijk.
Categorie:
Tag(s):