zondag, 28. oktober 2007 - 15:09

Randstadrail volledig in gebruik

Den Haag

Sinds zaterdag kunnen reizigers gebruik maken van het laatste trajectdeel van RandstadRail 3: de Krakeling in Zoetermeer. Hiermee is RandstadRail in Haaglanden volledig in gebruik.

“Na al het ongemak, ben ik blij om nu te kunnen zeggen dat de reizigers volledig gebruik kunnen maken van RandstadRail�, aldus regiobestuurder Peter Smit van het Stadsgewest Haaglanden. “RandstadRail is door en door getest en ik heb het volste vertrouwen in dit systeem. Laten we vooral niet vergeten wat RandstadRail de reiziger te bieden heeft. Een unieke, comfortabele en snelle OV-verbinding tussen Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam.� Om RandstadRail uit te proberen, konden reizigers zaterdag de hele dag gratis gebruik maken van RandstadRail 3 en 4 in Zoetermeer tot aan Den Haag Centraal.

Als service naar de reizigers blijft het vervangend busvervoer tussen Den Haag Centraal en Zoetermeer (lijn 5 en 5S) en in Zoetermeer (lijn 1 t/m 4 en 12) nog tot en met vrijdag 2 november rijden. Dit geldt ook voor de extra stop tijdens de ochtendspits in Zoetermeer van de intercitytreinen op het traject Utrecht - Den Haag. De puntenkaarten zijn nog tot het eind van dit jaar geldig in RandstadRail tot aan Den Haag Centraal. De verkoop van de puntenkaarten stopt met ingang van 3 november. De puntenkaart en de RandstadRail-Zonekaart zijn vanaf 3 november niet meer geldig in de trein.
Provincie:
Tag(s):