woensdag, 7. november 2007 - 0:17

Real Madrid niet verder dan 0-0 tegen Olympiakos Piraeus

Real Madrid is in Griekenland tegen Olympiakos Piraeus niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Door de remise gaat De Koninklijke fier aan kop in poule C van de Champions League met acht punten.

Real Madrid startte met Ruud van Nistelrooij en Wesley Sneijder in de eerste elf. De twee lieten zich vooral vlak voor rust gelden. De middenvelder zag de spits vertrekken en op randje buitenspel nam Van Nistelrooij de prachtige pass van Sneijder perfect aan. De Brabander lobde de bal op de uitgekomen doelman Nikopolidis, maar de schoonheid trof slechts de lat. Daarmee sloten Olympiakos en Real een aantrekkelijke eerste helft af, waarin vooral werd gestreden, maar niet oogstrelend werd gevoetbald.

In de tweede helft was Sneijder twee keer dichtbij een treffer middels twee bekeken afstandschoten. In beide gevallen lette Nikipolidis goed op. Ook Olympiakos kreeg wat kleine mogelijkheden, maar de Grieken waren in de slotfase vooral blij met het verdiende punt.

Lazio Roma is de nummer twee in de groep met vijf punten. De Italianen versloegen Werder Bremen in Rome met 2-1. Rocci scoorde tweemaal voor de thuisploeg. De Braziliaan Diego benutte in de slotfase nog een penalty voor de Duitsers. De middenvelder kreeg in de laatste secondes ook zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, net als Cribari vier minuten eerder aan de kant van Lazio.

Olympiakos heeft eveneens vijf punten, maar het onderlinge resultaat spreekt vooralsnog in het voordeel van Lazio. Werder Bremen is met drie punten ook nog niet uitgeschakeld.
Categorie:
Tag(s):