donderdag, 12. juli 2007 - 14:40

Regioteams spelen op de RegioCup

Odoorn

Twee Noord-Nederlandse Regioteams spelen komende zaterdag, 14 juli, een voetbalwedstrijd om de RegioCup. Er wordt gestreden tussen het Regioteam Zuidoost-Groningen & Zuidoost-Drenthe en het Regioteam Noord-Groningen. De strijd om de RegioCup wordt gestreden op het complex van VV Oring in Odoorn.

Het Regioteam Zuidoost-Groningen & Zuidoost-Drenthe is al sinds begin juni in de huidige samenstelling actief. Op 3 juli speelde het een wedstrijd tegen de profs van FC Emmen. Deze wedstrijd werd door de profs gewonnen met 7-0. In voorbereiding op die wedstrijd werkten de spelers van diverse ploegen uit de regio enkele trainingen af. Ook speelde de ploeg in Adorp al een oefenduel tegen het regioteam uit Noord-Groningen. Het oefenduel werd met 5-0 gewonnen door de Gronings-Drentse formatie.

De RegioCup wordt beschikbaar gesteld door RegioMagazine en Week in Week uit. De wedstrijd tussen beide Regioteams in Odoorn begint om 19.30 uur. De entree bedraagt vier euro, kinderen en jongeren tot en met 16 jaar betalen twee euro.
Provincie:
Tag(s):