zondag, 25. februari 2007 - 18:05

RKC overklast Vitesse

RKC Waalwijk heeft in een leuke wedstrijd met 3-1 gewonnen van Vitesse. Die uitslag had groter uit kunnen vallen, maar de thuisploeg miste veel kansen, ook in de beginfase. De ploeg kwam onterecht op achterstand nadat Lazovic een penalty benutte.

Door een fraaie uithaal van uitblinker Vertonghen kwam de stand weer op 1-1. Na de rust ging RKC door met het creëeren van mogelijkheden. Van de Haar en Janssen stelden de zege veilig. De goal van Van de Haar was zijn eerste dit seizoen, maar zijn vijftigste in het profvoetbal. Even voor de 3-1 van Janssen verzuimde Lazovic zijn ploeg op 2-2 te brengen. Zijn fraaie omhaal spatte op de lat uiteen.

De Arnhemmers speelden ruim een half uur met tien man, nadat Pryor a la Davids binnen drie minuten twee keer tegen een gele kaart opliep.