dinsdag, 11. september 2007 - 19:23

Rob de Nijs kon niet vrijen met Belinda

Amsterdam

Rob de Nijs zat dinsdagavond letterlijk met de billen bloot op tv bij RTL Boulevard. In een gesprek met Albert Verlinde deed de zanger een boekje open over de toestand rondom 'rattengate'. Hij gaf voor het eerst openlijk toe dat zijn relatie met Belinda platonisch was omdat hij niet kon vrijen met Belinda. Met zijn huidige vriendin Henriette heeft hij wel seks en dat steekt zijn bijna ex-vrouw natuurlijk.

De foto's waren de aanleiding voor de 'rattengate' affaire. Rob had ze gemaakt en vervolgens werden ze doorgespeeld naar een roddelblad dat ze publiceerde. De Nijs had de foto's gemaakt omdat hij zich zorgen maakte over de toestand waarin zijn zoon Joshi opgroeide. "De honden scheten overal, het huis werd een steeds groter puinhoop. Joshi moest om bij zijn computerruimte in de kelder te komen door de hondenstront lopen. Dat kan toch niet".

Joshi's kleding zat vol gaten en hij rook ook niet zo fris als hij bij zijn vader en diens vriendin kwam logeren.

Rob zei er vooral spijt van te hebben dat alles zo opgeblazen is in de media, en er steeds meer bijgehaald werd. "Vooral het feit dat er in Prive stond "pappa bel me" dat zou dan door Joshi gezegt zijn. Dat is verschikkelijk dat gaat me door merg en been" aldus en getergde Rob de Nijs. De zanger laat weten dat Joshi gewoon nog op bezoek komt bij Henriette en Rob en dat alle onzin die inmiddels geschreven is voor eens en vooraltijd uit de wereld is geholpen met dit interview.

Tijdens het gesprek met Verlinde gaf De Nijs aan dat hij en Belinda nog slechts een platonische relatie hadden omdat hij niet met haar kon vrijen. "Met Henriette kan ik dat wel, en dat is natuurlijk kwetsend, dat begrijp ik best. Maar om dan alles zo uit de hand te laten lopen......"
Categorie:
Tag(s):