vrijdag, 15. juni 2007 - 22:54

Robben en Chelsea staken contract-onderhandelingen

De onderhandelingen tussen Arjen Robben en Chelsea over verlenging van zijn nog doorlopende contract zijn definitief van de baan. De linkspoot kwam er niet uit met de Londense club. Dat meldt Studio Sport.

Drie weken geleden leek Robben juist dichtbij een akkoord over verlenging tot medio 2012. Vader en zaakwaarnemer Hans Robben zei destijds: "We zijn er nog niet helemaal uit, al verwacht ik geen grote problemen meer." Volgens Robben senior heeft zoonlief het nog altijd naar zijn zin bij Chelsea en spreekt er ook voldoende waardering uit de aanbieding.

Een mogelijke reden dat de international niet wil bijtekenen, zijn de geruchten dat Real Madrid op hem aast. Voorzitter Ramon Calderon zou er veel voor over hebben de aanvaller naar Madrid te halen. Vorige week zei Hans Robben hierover: "Goh, dat is opmerkelijk, want ik heb met helemaal niemand van Real gesproken. Ik dacht toch dat iedereen nu wel zou weten dat Arjen op het punt staat zijn contract bij Chelsea tot medio 20012 te verlengen. Daarin is niets veranderd." Maar dat lijkt nu dus wel degelijk het geval.

Robben verruilde in de zomer van 2004 PSV voor Chelsea. Onder José Mourinho is de dribbelaar - mede door blessures - niet onomstreden. Hij heeft nog een contract tot medio 2009. Naast Real Madrid zou ook Bayern München hem hoog op het verlanglijstje hebben staan.
Categorie:
Tag(s):