vrijdag, 9. november 2007 - 13:29

'Royal Dubai er vandoor met investerings-miljoenen'

Westermeyer BV (Royal Dubai) is afgelopen woensdag op eigen verzoek failliet verklaard. Na de vele geruchten en het staken van de maandelijkse betalingen aan de participanten trekken ze nu zelf de stekker eruit. Na het aanvragen van het faillissement is Westmeyer BV onbereikbaar. Zelfs de curator, Hans Tiethoff bij wie de aanvraag ligt, kan niemand bereiken.

Mondi constateerde begin oktober al dat het beleggingsfonds Royal Dubai op een negatieve manier het nieuws ging halen. Na tal van meldingen en vragen, heeft Mondi research gedaan naar het beleggingsfonds. De bevindingen stemden niet positief. En inderdaad werd de rentetermijn over oktober 2007 niet betaald.

Afgelopen zaterdag 3 november 2007 moest de termijn zijn bijgeschreven, maar de bij Bartels Advocaten te Zeist aangemelde participanten melden dat de rentetermijn over oktober 2007 niet is ontvangen.

Om de kosten van juridische acties beperkt te kunnen houden is het van belang dat de participanten zich zoveel mogelijk concentreren. Bartels Advocaten is bereid en in staat voor de participanten gezamenlijk op te treden. Mondi heeft inmiddels Bartels Advocaten en de FIOD-ECD op de hoogte gebracht van deze ontwikkeling.

Gedupeerden kunnen zich rechtstreeks melden bij Mr. Carlo Fiscalini van Bartels Advocaten, e-mail hev@bartelsadvocaten.nl.
Categorie:
Tag(s):