vrijdag, 17. augustus 2007 - 17:11

Ruzie tussen twee families tijdens de koopavond

Enschede

De politie krijgt op donderdagavond rond 19.15 uur melding van een vechtpartij bij een winkel aan De Heurne. Daarbij zou gebruik gemaakt worden van een mes en een ketting. De agenten komen ter plaatse, maar dan is de rust inmiddels weergekeerd. Het blijkt een conflict te zijn tussen leden van twee concurrerende familiebedrijven in Enschede.

In de loop van de donderdag zijn er over en weer beledigingen geuit. Dit loopt uiteindelijk uit in een vechtpartij voor een winkel aan De Heurne waarbij geschopt, geslagen en gebeten wordt. De partijen beschuldigen elkaar over en weer en alle partijen doen tegen elkaar aangifte.

De betrokkenen zijn zes mannen en één vrouw, in leeftijd variërend van 21 tot 50 jaar. Een aantal van hen heeft zich in de poli van het ziekenhuis laten behandelen aan blauwe plekken en schrammen. Eén van hen, een 22-jarige man uit Enschede, heeft zich laten behandelen voor een snijwond in de rug. De agenten hebben ter plaatse geen kettingen en/of steekvoorwerpen aangetroffen.

De politie neemt van alle partijen een aangifte en een verklaring op en zij doet nader onderzoek. Een getuige heeft een deel van de vechtpartij gefilmd met zijn mobiele telefoon. Deze beelden heeft hij de politie ter beschikking gesteld.
Provincie:
Tag(s):