zaterdag, 14. april 2007 - 15:15

Schietende automobilist tegen de grond gewerkt

Breda

In Breda hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mannen uit die plaats een schietende automobilist overmeesterd. De bestuurder schoot met een wapen, nadat een van de mannen een tik tegen zijn voertuig gaf, zo meldt de politie Midden- en West-Brabant.

De vier staken rond 02.30 uur de Molenstraat over toen er een auto om de hoek kwam rijden. De bestuurder reed erg hard en de vier mannen konden de auto nog net ontwijken. Een van de vier gaf een tik op de auto om de bestuurder te wijzen op zijn rijgedrag. De automobilist stapte direct uit en schoot met een vuurwapen richting de grond. De mannen, in de leeftijd van 24 tot 32 jaar allen bewoners van Breda, overmeesterden de schutter direct en werkten hem tegen de grond. De man verzette zich hevig en liep hierdoor meerdere verwondingen op, waaronder zwellingen in het gezicht.

De gealarmeerde politie nam de verdachte, een 22-jarige man uit Breda, over. Hij is verhoord en in verzekering gesteld. Het wapen is in beslag genomen. Van de vier mannen is een verklaring opgenomen. De politie onderzoekt de zaak verder.
Provincie:
Tag(s):