zondag, 8. juli 2007 - 19:38

Schoonmaker basisschool met messteken omgebracht

Enschede

Bij de sectie op het lichaam van de 56-jarige Enschedese schoolschoonmaker is gebleken dat hij door messteken om het leven is gebracht. Zaterdag 7 juli is in het forensisch instituut in Rijswijk sectie verricht op het lichaam van de 56-jarige Enschedeër die vrijdagmorgen 6 juli in een school aan de BW ter Kuilestraat in Enschede levenloos werd aangetroffen. Bij de sectie is komen vast te staan dat het slachtoffer door messteken om het leven is gekomen.

Bij het onderzoek van de technische recherche van de Politie Twente wat nu is afgerond, zijn bij onderzoek daarnaar geen braaksporen aangetroffen. Ook wordt er, voor zover nu bekend, niets uit de school vermist.

Wel is de politie op zoek naar de fiets van het slachtoffer die hij bij zich heeft gehad. Het gaat om een donkerblauwe herenfiets met donkere fietstassen..

Mensen die weten waar deze fiets is of die ergens een fiets hebben gezien die mogelijk van het slachtoffer is geweest, worden verzocht contact op te nemen. Zij kunnen bellen met de Politie Twente, Team Grootschalige Opsporing, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):