maandag, 12. november 2007 - 10:35

Slory bedreigd na missen grote kans

Andwelé Slory heeft aangifte gedaan van bedreiging. De Feyenoorder miste gisteren in de slotminuten van Feyenoord - Ajax twee dotten van kansen. Toen hij 's avonds thuis kwam, lag er een briefje op de deurmat: 'De derde kans moet erin, anders moet je verhuizen'.

Slory, die na een blessure zijn eerste wedstrijd in de hoofdmacht speelde, reageerde na de 2-2 teleurgesteld. "Nu was ik de schlemiel, ik had die ballen gewoon moeten afmaken. Maar ik kan er weinig aan veranderen. Balen, maar volgens mij heb ik geen moord gepleegd." De supporter kon zich niet vinden in die woorden en bedreigde hem.

Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht: "We nemen deze zaak heel serieus. Dit is niet de manier waarop supporters horen om te gaan met spelers die hun stinkende best doen voor de club. Andy heeft hard gewerkt om terug te komen van een blessure. Niemand mist kansen met opzet. Ik snap dat fans teleurgesteld zijn, maar iedereen doet zijn best om te winnen."

Vooral het feit dat de buitenspeler in huiselijke kring is bedreigd, maar het nog ernstiger. "Thuis is je veilige haven voor je vrouw en kind. Als zoiets gebeurt, ontneemt je dat heel veel kracht", aldus Haatrecht.
Categorie:
Tag(s):