dinsdag, 10. juli 2007 - 9:32

Sms-actie voor jongeren geïnteresseerd in sport

Dordrecht

In de zomervakantie organiseert Bureau Sportstimulering van gemeente Dordrecht allerlei speciale sportevenementen voor jongeren tijdens de SummerXperience. Om de jongeren op de hoogte te houden van de activiteiten, is Bureau Sportstimulering een speciale sms-actie gestart.

Vanaf maandag kunnen jongeren sms-en naar 5030. Na het smsen van het woord ‘sport’ ontvangen zij in de zomermaand augustus gratis een sms met informatie over de vier grote sportevenementen in Dordrecht. Jongeren kunnen hun mobiele telefoonnummer gratis laten registreren via actionsport@dordrecht.nl. In de sms worden datum, tijd en locatie vermeld, zodat de jongeren op de hoogte blijven van wat er gebeurt in Dordrecht op het gebied van sport.

Om bekendheid te geven aan ‘5030’ gaat een speciaal promotieteam langs alle scholen voor voortgezet onderwijs. Het promotieteam deelt flyers uit en heeft een t-shirt aan met het woord ‘sport’ en het nummer waarheen gesmst kan worden. In het team zitten onder andere medewerkers van Bureau Sportstimulering en drie jongeren uit Route 23.
Provincie:
Tag(s):