woensdag, 25. juli 2007 - 22:39

'So You Wannabe A Popstar 2' start medio augustus

Amsterdam

Vanaf vrijdag 17 augustus zijn de audities van talentenjacht So You Wannabe A Popstar te zien. Hierin krijgen deze keer onbekende Nederlanders de kans de nieuwe popster van ons land te worden. Het programma wordt wederom gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

Afgelopen weekend werden in Apeldoorn de eerste audities van So You Wannabe A Popstar gehouden. Duizenden mensen van alle leeftijden en in allerlei muziekgenres presenteerden zich aan het castingteam in de hoop door te mogen naar de volgende ronde. Het castingteam is samengesteld uit betrokkenen van de eerste serie van So You Wannabe A Popstar, waarin bekende Nederlanders de strijd aangingen om de nieuwe popster van Nederland te worden.

Maurice Wijnen (jurylid), Martijn Schimmer (producer en coach van finalist Sacha Visser) en Erik Hulzebosch (winnaar) hebben deskundig de eerste selectie in de zoektocht naar een nieuwe popster verricht. De vakjury wordt op een later moment bekend gemaakt. Ook de kijkers thuis hebben uiteraard weer een stem in het kiezen van de winnaar, voor wie een platencontract klaar ligt.
Categorie:
Tag(s):