maandag, 3. september 2007 - 21:04

Spannende halve finale Rib Rally

Maurik

Zondag 2 september werd bij all Sports Resort Maurik de halve finale Rib Rally gehouden. 32 deelnemers streden tegen elkaar in vier teams op de RIB boten, minirib, waterski en jetski. Daarnaast moesten de deelnemers in teams vlotten bouwen én varen om hun teambuildingscapaciteiten aan te tonen.

Het ochtendprogramma bestond uit pure endurance; 200 meter zwemmen naar een eiland, hardlopen over het eiland en weer terugzwemmen naar de kant. Hier wachtten de kano’s, niet genoeg voor de gehele groep dus er waren veel punten te verliezen. Na een ronde kanovaren nog een kilometer hardlopen en als snelste over de eindstreep komen.

Uiteindelijk zijn er twee teams van vier personen samengesteld, op basis van leiderscapaciteit, samenwerking, conditie en beheersing van het gemotoriseerd materiaal zoals de ribs, quads en jetski’s.
Deze teams bestaan uit:

Team 1:
Heiko Cramer (Noordwijk)
Tuur Vandenabeele (België)
Cees Verbeek (Geldermansen)
Hoite Cannegieter (Lemelerveld)

Team 2:
Gerard Bergsma (Rotterdam)
Rob van der Valk (Rotterdam)
Richard Wetter (Zandvoort)
Richard Grootveld (IJsselstein)

De teams zullen tegen elkaar gaan strijden tijdens de halve finale op 16 september in IJmuiden. Uiteindelijk kan maar één team de titel ‘Rib Rally – Editie NL’ dragen om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Red Sea Rib Rally in Egypte.

De Sea Grand Prix in IJmuiden is toegankelijk voor publiek vanaf 11.00 uur ter hoogte van strandtent ‘Zilt aan Zee’.
Categorie:
Tag(s):