vrijdag, 13. juli 2007 - 12:31

Speciale Strijdkreet voor Marjoor Bosshardt

Amsterdam

Vandaag is een speciale uitgave van SK (Strijdkreet) uitgekomen die in het teken staat van het leven, werken en overlijden van lt.-kolonel ‘majoor’ Alida M. Bosshardt. Strijdkreet was het blad dat zo kenmerkend was voor haar persoon en haar werk in de Amsterdamse binnenstad. Deze bijzondere uitgave van het Leger des Heils is een blijvende herinnering aan ‘de majoor’ volgens het Leger des Heils

In de extra SK over ‘majoor’ Bosshardt wordt ingegaan op haar leven, geloof en werk. De ‘majoor’ liet in alles zien wat geloven betekent: met hart en hand de (mede)mens helpen en wijzen op Gods liefde.
Ook brengt SK de dagen na haar overlijden op 25 juni in beeld: de openbare condoleance, de afscheidsroute door de binnenstad van Amsterdam, de uitvaartdienst in de Koningskerk en de begrafenis op begraafplaats de Nieuwe Ooster.

De SK-special heeft een hoge oplage. De korpsen (kerkelijke gemeenten) van het Leger des Heils, die traditiegetrouw zorgen voor de verspreiding van het blad, zijn voorzien van deze speciale uitgave.
Provincie:
Tag(s):