maandag, 26. november 2007 - 17:57

Speciale voorstelling van de familiefilm Kapitein Rob

Ede

Kom zondag 2 december naar CineMec voor een hele speciale voorstelling van de familiefilm Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi en ontmoet Thijs Römer (Kapitein Rob), en Katja Schuurman. Na de film zullen de hoofdrolspelers van de film aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Daarna is er ook nog gelegenheid om een handtekening te krijgen van jouw helden uit de film.

In Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi heeft de waanzinnige Professor Lupardi een machine ontwikkeld waarmee hij het klimaat van de hele wereld naar zijn hand kan zetten en daarmee zelfs de wereld zou kunnen vernietigen. Gaat het Kapitein Rob, onze grote
Nederlandse held, lukken om hem tegen te houden?

De rol van Kapitein Rob wordt vervuld door Thijs Römer. Andere hoofdrollen zijn voor Katja Schuurman als weervrouw Paula en Arjan Ederveen als de schurk Professor Lupardi. Overige rollen worden gespeeld door Alex Klaasen, Hans Dagelet, Jack Wouterse, Hans Kesting, Ricky Koole, Richard Kemper en Wouter Bos. Regie is in handen van Hans Pos. De film is gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen van de tekenaar Pieter J. Kuhn. Het scenario is geschreven door Hans Pos en Simon de Waal.
Provincie:
Tag(s):