dinsdag, 24. juli 2007 - 21:04

Spectaculaire presentatie spelers FC Emmen

Emmen

Zondag 29 juli is de Open Dag van FC Emmen, het Univé Stadion is van 13.30 uur tot 16.30 uur open voor iedereen. De spelers worden ook dit seizoen op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd en er staan diverse andere activiteiten op het programma. Na de spelerspresentatie zal trainer Gerry Hamstra een demonstratietraining op het hoofdveld verzorgen.

Het publiek kan onder andere een kijkje nemen in de kleedkamers, de fitnessruimte en de businessruimtes van het stadion. Op het hoofdveld is ook volop gelegenheid voor het nemen van een foto en het vragen van een handtekening aan de spelers. Er is een optreden van de zanger Robin en er staan diverse springkussens op en bij hoofdveld. Aan de Noordzijde van het stadion wordt een rommelmarkt georganiseerd en in de Pannakooien kunnen de bezoekers een balletje trappen. Voor de kleintjes is er een clown en voor de ouderen is er een 10 meter hoge klimtoren van de Landmacht aanwezig.

De administratie van FC Emmen is natuurlijk geopend voor de seizoenkaartverkoop.

Supportersvereniging Rood-Wit organiseert een verloting met leuke prijzen en zijn er handtekeningkaarten en de nieuwe elftalposter van de selectie van FC Emmen verkrijgbaar. Ook de Fankaart kan op deze dag aangevraagd worden.
Provincie:
Tag(s):