maandag, 12. november 2007 - 14:10

Steekpartij na ruzie

Amsterdam

In de nacht van zondag 11 op maandag 12 november 2007 omstreeks half drie heeft een steekpartij plaatsgevonden bij een snackbar aan de Leidsestraat in Amsterdam. Het 31-jarige slachtoffer uit Alkmaar werd tijdens het eten van een kroket om nog onbekende reden in zijn schouder gestoken.

De verdachte was samen met een vriend en een tweetal vriendinnen. Het vermoeden bestaat dat de twee mannen boos waren over het feit dat de vriendinnen erg geïnteresseerd waren in de vriendengroep van het slachtoffer.

Het slachtoffer heeft na de steekpartij de politie gewaarschuwd en is achter de twee mannen aangelopen. In de Lange Leidsedwarsstraat is het opnieuw tot een confrontatie gekomen waarbij de twee mannen door een portier en de vrienden van het slachtoffer werden vastgehouden tot de politie arriveerde. Ze zijn vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer werd ter plaatse aan zijn verwonding behandeld. De recherche van het wijkteam Lijnbaansgracht heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):