dinsdag, 13. november 2007 - 15:33

Steekpartij na ruzie tussen echtelieden

Zwaag

In een woning in Zwaag zijn twee tweelingbroers van 45 jaar aangehouden in de nacht van maandag 12 november op dinsdag 13 november. Een man komt uit Zwaag, de andere uit Landsmeer. De mannen zijn betrokken bij een steekpartij waarbij een 26-jarige vrouw uit Zwaag gewond is geraakt in haar nek.

Aanleiding was een ruzie tussen de man uit Zwaag en zijn 33-jarige echtgenote in hun woning. Op een bepaald moment is de vrouw met haar kinderen naar de achtertuin gegaan. Twee omstanders hoorden het tumult dat met de ruzie gepaard ging en voelden zich geroepen te gaan helpen. Een 37-jarige man uit Hoorn schopte daarbij de schuttingdeur open en kwam zo in de tuin terecht.

Een van de verdachten rende vervolgens met een mes achter hem aan. De man kon zich uit de voeten maken, maar de andere omstander, een 26-jarige vrouw uit Zwaag, werd toen het slachtoffer van de man die haar met een mes in haar nek verwondde. De wond is in het ziekenhuis dicht geplakt. Beide mannen zijn ingesloten op het bureau. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):