donderdag, 28. juni 2007 - 8:58

Stephen R. Covey spreekt op Nationaal Salescongres 2007

Haarlem

Het Haarlemse Philharmonie zal op 11 oktober het toneel zijn van het Nationaal Salescongres 2007. Het is het grootste spraakmakende evenement over leiderschap in business.

Tijdens dit congres zal niemand minder dan de Amerikaanse hoogleraar Stephen R. Covey, onder andere bekend van: "The Seven Habits of Highly Effective People", het toneel betreden om commercieel en algemeen managers letterlijk ‘in touch’ te brengen met zijn formules voor zakelijk succes.

Stephen R. Covey is de meest gevraagde managementspreker van onze tijd. Hij wordt algemeen beschouwd als de bekendste denker over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en verandering ter wereld. Hij schreef vele boeken over sales- en marketingmanagement. Hij werd wereldwijd bekend met "The Seven Habits of Highly Effective People". Er zijn meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht in 38 talen. Het boek wordt door Chief Executive Magazine gezien als een van de twee meest invloedrijke managementboeken van de twintigste eeuw. Time Magazine ziet hem als een van de 25 invloedrijkste Amerikanen.

Daarnaast is Stephen R. Covey medeoprichter en vice-president van de FranklinCovey Company, de grootste managementdevelopment organisatie ter wereld. De organisatie is gespecialiseerd in de toepassing van Covey’s principegecentreerde benadering van leidinggeven. Zij bieden bedrijven wereldwijd tools voor verandering en groei.

Wie de grootmeester of andere interessante sprekers tijdens het Nationaal Salescongres 2007 wil ontmoeten, kan zich nu nog inschrijven. U kunt zich gemakkelijk inschrijven via www.coveyoversales.nl. Het congres biedt zowel voor directeuren als managers in het algemeen de unieke kans zich te presenteren. Naast alle toespraken is er genoeg ruimte om te netwerken en te genieten van het exclusieve VIP-dinner.
Categorie:
Tag(s):