vrijdag, 21. september 2007 - 16:41

'Stijl voor je bips'

Amsterdam

Calmo en Delight; alleen al de namen van deze twee nieuwe toiletzittingen van de Deense fabrikant Pressalit hebben een rustgevende werking. Maar er is meer dat deze toiletzittingen bijzonder maakt. De vormgeving en de techniek maken deze zittingen tot een stijlvolle luxe voor zowel de ogen als de oren ...

De twee nieuwe zittingen hebben een minimalistisch design en beschikken over moderne functionaliteit. Puur design met een geluidloze softclose-functie. Met een speciale dempingtechniek - softclose - zijn storende geluiden van dichtvallende toiletzittingen verleden tijd. En daarmee dragen de zittingen bij aan een ontspannen, harmonieuze wellness-sfeer in de badkamer.

Pressalit ontwikkelde de toiletzittingen Calmo en Delight, met het oog op de moderne badkamer die steeds vaker wordt ingericht als een oase voor ontspannen. Met het pure design en de discrete details zorgen de zittingen voor een sfeer van luxe die de zintuigen verwent.
Calmo is verkrijgbaar in de populaire sanitairkleuren wit, pergamon en manhattan, vanaf 117,70 euro. Delight is verkrijgbaar in discreet wit, vanaf 106,50 euro (zonder softclose) of 123,50 euro (met softclose)

Met Calmo en Delight biedt Pressalit liefhebbers van sobere, kalme vormgeving en liefhebbers van de gestroomlijnde D-vorm, een stijlvolle luxe voor zowel ogen als oren.

Andere bijzondere toiletzittingen van Pressalit zijn de ConCordia, geïnspireerd op de vormgeving van de Concorde. Klassiek, elegant en minimalistisch. Deze zitting is verkrijgbaar in zeven kleuren. De zitting New Scandinavia, met actueel retro-design met ronde, vriendelijke lijnen in negen bijzondere kleuren.
Categorie:
Tag(s):