woensdag, 19. september 2007 - 19:45

Stijlvol wassen en drogen

Amsterdam

Siemens Consumer Products introduceert de ‘Black Edition’ wasautomaat en wasdroger, uitgevoerd in hoogglans zwart. Het met de Red Dot Design Award 2007bekroond duo is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook voorzien van de nieuwste techniekenen gemakken, zoals 14 antivlekken programma's en 8 kilolaadvermogen. Samen zijn ze in staat binnen 1 uur de was gewassen en gedroogd te hebben. En.. té fraai om te verstoppen op zolder ofbijkeuken!

De 1400 toeren wasautomaat is uitgerust met 14 antivlekken-progamma’s voor de meest voorkomende vlekken. Dit beproefde systeem is vorig jaar door Siemens geïntroduceerd. Nieuw is een speciaal programma voor lingerie. De wasdroger is nu ook met een 8 kilo trommel uitgerust en beschikt voor het eerst over een superkort 40 programma, waarmee de was in 40 minuten gedroogd wordt.

Met beide superkort programma’s van deze nieuwe wasautomaat en wasdroger is lichtvervuilde was binnen 1 uur gewassen (15 minuten wasprogramma) en gedroogd (40minuten droogprogramma). Vooral voor werkkleding zoals T-shirts, sokken enoverhemden een ideaal programma.

Beideapparaten zijn vanaf medio oktober verkrijgbaar. Het duo zal te bezichtigen zijn tijdens deWoonbeursop de VT Wonen-stand en zal exclusief tijdens de Drie Dwaze Dagen van Bijenkorf te koop zijn.
Categorie:
Tag(s):