donderdag, 27. december 2007 - 13:32

Streekblad neemt het niet zo nauw met de tijd

Veendam

Een prijsvraag in streekblad de Veendammer leek Ina Smidtman uit Veendam wel wat. In de editie van 18 december stond een prijsvraag voor gratis kaarten voor Kids Dora's piratenavontuur in Martiniplaza. Reden genoeg voor Oma Ina om kaarten te winnen voor haar kleinzoon.

De krant bood maarliefst 25 setjes van 2 kaarten aan en de briefkaart met het juiste antwoord moest voor 19 december binnen zijn. Is best vreemd….. binnen een dag je antwoord op het postadres van het Steekblad in Groningen.

Ina nam contact op met de redactie van Parkstad Veendam, de nieuwssite voor Veendam en omgeving, en legde het voorval voor. Ook de redactie van parkstad Veendam kwam tot de conclusie dat het Streekblad niet echt zorgvuldig was omgesprongen met tijdstip van het plaatsen van deze prijsvraag.

De redactie van Parkstad Veendam nam de Veendammer nog eens iets nauwkeuriger onder de loep en stuitte op meerdere items waarbij de datum niet helemaal klopte. Zo schreef men over de zaak van de vermoorde Veendamse Helfferich:' dat de verdacht op 20 december zou zijn voorgeleid'. Jammer voor de redactie van de Veendammer … dit was al een week eerder.

Een aantal weken geleden ging het ook al mis met de fietstocht die de fractie van Groen Links had georganiseerd. Toen stond de verkeerde dag in De Veendammer, de tocht was niet zaterdag zoals de krant schreef maar op zondag.
Provincie:
Tag(s):