dinsdag, 31. juli 2007 - 11:37

Stroopwafel-verkoper opnieuw gepakt

Dordrecht

De politie heeft maandagmiddag op heterdaad een 33-jarige man uit Rotterdam betrapt op het illegaal verkopen van stroopwafels in de wijk Sterrenburg. Het gaat om dezelfde persoon die vorige week woensdag 25 juli door de politie werd aangehouden wegens het illegaal verkopen van stroopwafels in Klaaswaal.

Een zeer alerte buurtbewoner in Sterrenburg belde de politie nadat de man aan de deur was geweest. De bewoner vertrouwde het niet. Zijn vermoeden bleek gerechtvaardigd: agenten troffen de oplichter op de Plutolaan, precies op het moment dat hij bij iemand aan de deur stond om de koeken te verkopen.

De man had een valse ventvergunning bij zich die hij snel weggooide bij het zien van de agenten. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij na verhoor heengezonden met een bekeuring voor venten zonder vergunning. Het geld dat hij op zak had en zo ook de pakjes stroopwafels die hij nog bij zich had, zijn in beslaggenomen.

Het is niet de eerste keer dat deze persoon in beeld komt bij de politie voor het illegaal verkopen van stroopwafels. De man is al vaker langs de deuren gegaan met een valse vergunning en de smoes dat hij de koeken zou verkopen ten behoeve van de scouting.
Provincie:
Tag(s):