zondag, 8. juli 2007 - 11:21

Suzuki Grand Vitara High Executive

Vianen

De belangstelling voor de Suzuki Grand Vitara 3-deurs is onverminderd groot. Suzuki heeft het aanbod van deze stoere SUV daarom uitgebreid met de luxe Grand Vitara 3-deurs High Executive. Deze versie biedt standaard meer comfort, veiligheid en een extra stoere uitstraling. Modieuze lederen bekleding, ESP en 17" velgen zijn standaard op de nieuwe topuitvoering van de 3-deurs Grand Vitara.

De basis voor de Grand Vitara 3-deurs High Executive is de Exclusive-uitvoering. Deze is voorzien van onder meer ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), een permanent 4x4-systeem, climate control, een geïntegreerd audiosysteem met een wisselaar voor zes cd’s en bediening vanaf het stuur, en een sleutelvrije startfunctie.

De nieuwe High Executive-uitvoering biedt de rijder nóg meer comfort dan de bestaande Exclusive, met onder meer lederen bekleding op de voor- en achterstoelen en een met leder bekleed driespaaksstuurwiel. De auto heeft een stoer uiterlijk dankzij exclusief vormgegeven lichtmetalen 10-spaaks 17� velgen, de reservewielcover in de carrosseriekleur voorzien van het Suzuki-logo, zilverkleurige dakreling, zilverkleurige accenten op de motorkap en deurgrepen in de carrosseriekleur. De metallic lak is standaard. Suzuki denkt ook aan de veiligheid en levert de 3-deurs High Executive standaard met ESP.

Voor alle extra’s betaalt de koper slechts € 1.100,- meer ten opzichte van de Grand Vitara 1.6 3-deurs Exclusive. Suzuki levert de Grand Vitara 3-deurs 1.6 High Executive in de kleuren Kashmir Blue Pearl Metallic, Bluish Black Pearl 3 en Azure Gray Pearl Metallic. Deze Grand Vitara is een tijdelijke actieuitvoering en is leverbaar, voor prijzen vanaf € 26.999,- incl. BTW en BPM en zolang de voorraad strekt.
Categorie:
Tag(s):