woensdag, 14. november 2007 - 21:18

'Taking Chances' met Celine Dion in ArenA

Amsterdam

Celine Dion komt na 9 jaar eindelijk terug naar Amsterdam. Zij treedt op maandag 2 juni 2008 op in de Amsterdam ArenA. Met haar 'TAKING CHANCES' wereld tournee brengt Celine haar grootste hits en muziek van haar nieuwe Engelstalige album 'Taking Chances' dat deze week uitkwam. Aanstaande zaterdag begint de verkoop van het concert van Celine Dion.

Na vijf jaar lang voor maar liefst 3 miljoen mensen te hebben opgetreden in het Ceasars Palace in Las Vegas gaat Celine Dion weer op tournee. Met haar 'Taking Chances' wereld tournee doet Celine Dion op maandag 2 juni de Amsterdam ArenA aan. Het podium waar Celine Dion zal optreden staat op de middenstip van de arenavloer. Voor dit speciale 'in the round' concert zijn alleen zitplaatsen te koop.

'De optredens de afgelopen vijf jaar in Ceasars' Palace in Las Vegas waren een enorm bevredigende ervaring maar nu ben ik klaar om weer op tournee te gaan, met mijn echtgenoot en zoon aan mijn zijde,' zegt Celine Dion. 'Ik kijk ernaar uit mijn gloednieuwe show te brengen in grote stadions voor alle fans. We hebben altijd genoten van de Europese tournees'. In 1999 stond Celine Dion voor het laatst in de Amsterdam ArenA.

De show is geregisseerd door Jamie King die ook verantwoordelijk was voor Madonna's 'Confessions' World Tour, Christina Aguilera's 'Back To Basics' World Tour en Ricky Martins 'Living Da Vida Loca' World Tour. Het concert is daarmee verzekerd van een visueel feest aan kleur, fashion, dans en verrassingen.
Categorie:
Tag(s):