vrijdag, 5. oktober 2007 - 15:19

Ten Cate wil contract Ajax uitdienen

Henk ten Cate liet vrijdag op de persconferentie weten dat hij van plan is om zijn contract bij Ajax uit te dienen. De oefenmeester was de afgelopen dagen onderwerp van vele speculaties omtrent zijn toekomst. Chelsea toonde namelijk interesse in zijn diensten.

Bij de Londenaren kan hij aan de slag als veldtrainer onder manager Avram Grant. "Ik ben natuurlijk zeer vereerd dat een ploeg als Chelsea mij wil hebben als trainer. Wie wil er nu niet met zulke spelers werken", aldus Ten Cate.

De coach wilde niet verder uitwijden over het onderwerp Chelsea, maar de algemene opinie is dat er op korte termijn meer duidelijkheid zal worden verschaft over een eventueel vertrek van Ten Cate uit Amsterdam. Avram Grant, de nieuwe manager van Chelsea geeft vrijdagmiddag om 16.00 uur eveneens een persconferentie.

Technisch directeur Martin van Geel liet zich over het onderwerp Chelsea niet verleiden tot uitspraken. "Ik heb dagelijks contact met Henk ten Cate en wij hebben intern besloten geen commentaar te geven over deze kwestie."
Categorie:
Tag(s):