woensdag, 5. december 2007 - 15:42

Tevreden politie: 55 nieuwe tips in verband met onderzoek stenengooiers

Eindhoven

Naar aanleiding van de aandacht in de media voor de stenengooierincidenten, kwamen de afgelopen dagen 55 nieuwe tips binnen bij het rechercheteam. De politie bedankt de melders hiervoor en is zeer tevreden over het grote aantal reacties en de getoonde betrokkenheid bij de bizarre incidenten, zo staat in een persverklaring die de politie vandaag naar buiten bracht.

De binnengekomen tips bevatten onder meer informatie over de in de opsporingsprogramma's getoonde auto's. Ook nam een anonieme melder contact op met de politie. Het rechercheteam heeft, naar aanleiding van de tot nu toe binnengekomen reacties, een aantal nieuwe projecten uitgezet voor verder onderzoek. Het 12-koppige team werkt inmiddels op volle kracht aan deze projecten. Verdere informatie over de inhoud van deze projecten kan de politie in het belang van het onderzoek niet geven.

Het onderzoeksteam werkt nog steeds actief aan de stenengooierincidenten waarbij op 29 april op de Sonseweg in Best een 72-jarige vrouw uit Aarle Rixtel overleed. Bij dit tragische ongeval werd een steen door de voorruit van de auto van een echtpaar uit Aarle Rixtel gegooid. De vrouw overleed ter plaatse. Haar 73-jarige echtgenoot kwam bekneld te zitten in het voertuig. De man raakte zeer zwaar gewond. In hoeverre hij van het opgelopen letsel zal herstellen blijft nog onduidelijk.
Provincie:
Tag(s):