dinsdag, 4. december 2007 - 18:28

The Opposites in voorprogramma 50 Cent

Amsterdam

Vandaag is bevestigd dat The Opposites in het voorprogramma staan van 50 Cent. De Amerikaanse rapper geeft op dinsdag 11 december 2007 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert is nog niet uitverkocht.

Na De Fik Erin uit 2005 is het hard gegaan met het Nederlandse rapduo The Opposites, bestaande uit Willy en Big2. Hun nieuwe album Begin Twintig is sinds september uit, en de eerste hit is binnen: ‘Dom, Lomp & Famous’ waarop ook Dio & Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) te horen zijn, is de eerste single van het album. Aan Begin Twintig leveren ook Kempi, Sef (Flinke Namen), Reverse en EliZe hun bijdragen. De nieuwe single ‘Me Nikes’ was afgelopen week voor het eerst op TMF te zien.

Sinds zijn debuutalbum ‘Get Rich Or Die Trying’ dat uitkwam op het label Shady/Aftermath van Eminem en Dr. Dre is het hard gegaan met rapper 50 Cent. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de internationale top van de rap scene. Zijn laatste album The Massacre uit 2005 was een enorm succes. Nu is de Amerikaanse rapper terug met een nieuw album Curtis. Het concert is onderdeel van zijn Europese tour rondom dit nieuwe album.

De tweede support act van de avond is het Duitse AM2PM, de vaste support act van de Europese tour.
Categorie:
Tag(s):