donderdag, 13. september 2007 - 10:05

Ticket verkoop Tarzan overtreft Lion King

Scheveningen

Ruim vier maanden na de première van het theaterspektakel Tarzan zijn er maar liefst 500.000 kaarten verkocht. Nooit eerder verkocht een Disneyproductie in Europa zoveel kaarten in de eerste maanden na de première. De kaartverkoop overtreft zelfs die van de succesvolle Nederlandse versie van The Lion King. Vanavond was het om deze reden feest bij Tarzan en werden er door de cast en publiek in de zaal bijna 2000 glazen champagne geheven om dit record te vieren.

Een uitverkocht Circustheater dronk samen met Ron Link (Tarzan), kleine Tarzan (met een glas kinderchampagne) en Clayton Peroti (Tark) een glas champagne op het succes van de musical. Ron Link: ‘Het is fantastisch dat het publiek zó enthousiast op de voorstelling reageert. De hele cast is erg trots op dit behaalde record!’. De aanhoudende vraag naar kaarten heeft er voor gezorgd dat vandaag de kaartverkoop is open gezet tot 6 januari 2008.

Thomas Schumacher, President Disney Theatrical Productions: “Het enorme succes van de Nederlandse productie van Tarzan maakt iedereen van Disney Theatrical Productions, Phil Collins en de creatives bijzonder trots. Ik wil Erwin van Lambaart en zijn team van harte feliciteren met dit geweldige resultaat van deze uniek ontworpen voorstelling. Onze dank en felicitaties gaan ook uit naar het Nederlandse publiek die de voorstelling met open armen heeft ontvangen en Tarzan tot zo’n succes maakt.�
Categorie:
Tag(s):