zaterdag, 7. april 2007 - 7:59

Tilburger aangehouden na vondst dode vrouw

Vrijdagavond startte de politie een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op nadat agenten, in een woning aan de Strausslaan het levenloze lichaam van een nog onbekende vrouw hadden aantroffen. De vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

In de omgeving van de woning hebben agenten een 47 jarige man afkomstig uit Tilburg aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij haar dood. Op dit moment werken er 15 rechercheurs aan het onderzoek.

De politie stelde gisteravond rond 21.30 uur een onderzoek in, na een verkregen melding. In de woning troffen de agenten het lichaam aan van een onbekende vrouw. Ter plaatse gearriveerde medewerkers van de ambulancedienst konden geen levensreddende handelingen meer verrichten. Gezien het sporenbeeld gaat de politie uit van een misdrijf. Kort na het aantreffen van het slachtoffer werd in de omgeving de Tilburger aangehouden. Wat zijn relatie is tot het slachtoffer is op dit moment niet bekend.

Ten behoeve van het onderzoek werd een gedeelte van de Strausslaan afgezet. De politie is gestart met een uitgebreid technisch- en tactisch onderzoek, bestaande uit een buurtonderzoek, het horen van mogelijke getuigen en een sporenonderzoek.
Provincie:
Tag(s):