zondag, 4. november 2007 - 21:11

Tjoba dames te sterk voor Zwolle

De Tjoba Dames hebben afgelopen zaterdag een sterke 3-1 overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen Landstede/Zwolle. De Klazienaveense volleybalsters begonnen gehavend aan de lastige klus en met een 17-13 achterstand leek de eerste set al vroegtijdig beslist in het voordeel van de Zwolse ploeg.

Met name blokkerend maakte Tjoba echter een sterke indruk, voor elke punt werd gevochten en bij de 21-25 setwinst leek Tjoba ineens ook kansen te hebben en de wedstrijd naar zich toe te trekken. In een af en toe spectaculair wedstrijdbeeld bleef Tjoba ook in de 2e set aan de goede kant van de score.

Het beste werd echter bewaard voor de 3e set. Tjoba hield een constante servicedruk op de Zwolse verdediging. Zwolle werd bijna de Thorbecke Sporthal uitgeslagen (25-10). Daarmee had Tjoba wel haar kruit verschoten want de 4e set ging met 25-22 naar Landstede/Zwolle.

Met deze overwinning handhaaft de ploeg van Bernd Reiners zich op een keurige 6e plaats in de 2e Divisie en heeft nog zicht op aansluiting bij de kopgroep.