vrijdag, 25. mei 2007 - 10:02

Toernooiauto's UEFA EK Onder 21 op weg

Arnhem/Nijmegen

Hyundai levert dinsdag 29 mei als sponsor van het UEFA EK Onder 21 voor de speelsteden Arnhem en Nijmegen 35 auto’s. Deze auto’s worden ingezet voor het vervoer van spelers, UEFA-vertegenwoordigers en goederen.

Op dinsdag 29 mei worden deze auto’s gehaald bij de hoofddealer en vervolgens rijden deze auto’s gezamenlijk naar stadion De Goffert in Nijmegen. De aankomst aldaar is gepland om 15.00 uur. Aansluitend vertrekt de karavaan naar het Gelredome in Arnhem. De aankomst is daar gepland om 16.00 uur. Bij beide stadions worden de auto’s opgesteld en kunnen er foto’s worden genomen.

Het managementteam van de beide speelsteden, onder leiding van de Venue managers Han Weijers (Nijmegen) en Tjienta van Pelt (Arnhem), is op de locaties aanwezig. De verantwoordelijke manager voor Transport voor de beide speelsteden is John de Looze.

Voor wat betreft het schoon houden van de auto’s is er vanuit Euro 2007 samenwerking gezocht en gevonden met ANAC carwash Arnhem en Nijmegen. Zie www.anaccarwash.nl.
Provincie:
Tag(s):