zaterdag, 11. augustus 2007 - 21:24

Top optredens tijdens CityChamp

Assen

Tijdens het muziekfestival CityChamp zijn op het Koopmansplein, de Markt en de Brinkstraat top optredens te zien. De superspontane feestband Boston Tea Party, de ijzersterke pop & rock coverband The Wendies, de klassieke rockband Dirty Sweet uit Californië en podiumdier Henk Westbroek zorgen ervoor dat het één groot feest wordt in de binnenstad. De optredens gaan los op de verschillende podia op zaterdag 1 september van 20.30 tot 1.00

De Boston Tea Party is een absolute top- feestband. Met lekkere oude en nieuwe dans en feest nummers als ‘I will survive’, ‘Relight my fire’, ‘Can you feel it’ brengen ze het feest der herkenning.

De Amsterdams ideale pop- & rockcoverband The Wendies bestaat uit vier superervaren muzikanten. Met een ijzersterke selectie van de pop, rock en soul van de afgelopen 40 jaar spelen zij het dak eraf.

Dirty Sweet is een Amerikaanse rockband die bestaat uit mannen met hangsnorren. Ze zien eruit alsof ze dadelijk de dichtstbijzijnde saloon gaan overvallen, maar zingen ondertussen de sterren van hemel.

Dat Henk Westbroek nog steeds een podiumdier is bleek wel uit de vele spetterende optredens die hij het afgelopen jaar gaf in theaters, feesttenten, zalen en op bedrijfsfeesten. Van de honderden liedjes die hij schreef zijn tientallen stevige hits geworden.

Het muziekfestival City Champ is onderdeel van de driedaagse Champ Car dat van 31 augustus tot en met 2 september wordt gehouden. Naar verwachting komen er tienduizenden mensen af op dit ‘Festival of Speed’. Op vrijdag en zaterdag zijn de trainingen en kwalificaties en op zondag de wedstrijden.

Assen wil met het muziekfestival de bezoekers aan de Champ Car overtuigen dat een bezoek aan de binnenstad meer dan de moeite waard is. Het succes van het TT festival heeft laten zien dat dit goed werkt.
Provincie:
Tag(s):