zaterdag, 17. maart 2007 - 12:57

Toppers in Concert van C1000 bijna uitverkocht!

Amsterdam

De vier concerten van de Toppers in Concert die zijn opgekocht door C1000, zijn bijna helemaal uitverkocht! Vanaf 29 januari kunnen consumenten bij C1000 zegels sparen voor een gratis kaartje
van één van de vier Toppers concerten in de ArenA. Inmiddels zijn al zo’n 200.000 kaarten verkocht. Slechts een kleine 30.000 plekken zijn nog te vergeven.

De kaartverkoop overtrof vanaf de vierde spaarweek alle verwachtingen. C1000 werd dan ook verrast door de snelheid waarmee de bij elkaar gespaarde kaarten werden besteld. Dagelijks werden er enkele duizenden kaarten besteld via de digitale ticketline. Een realtime teller op de website van C1000 gaf aan hoe snel de stand van beschikbare kaarten terugliep.

Het eerste concert dat volledig was uitverkocht, was dat van 8 juni. Voor de andere drie concerten zijn nog een beperkt aantal kaarten te vergeven.
Tevens heeft C1000 de winnaars bekend gemaakt van de digitale uitdoswedstrijd. C1000 daagde consumenten uit een foto te uploaden waarin zij zich zo orgineel mogelijk uitdosten voor Toppers in Concert. De tien winnaars krijgen een volledige VIP behandeling inclusief toegang tot het concert op zondag 3 juni. Ze worden met een limousine opgehaald en naar het concert gebracht, genieten eerst van een heerlijk diner en worden na het grote meezingfestijn weer netjes in de limousine naar
thuis gebracht.

Consumenten kunnen nog sparen tot en met vandaag zaterdag 17 maart en deze spaarkaart omruilen voor een boekingsvoucher tot en met 31 maart.
Categorie:
Tag(s):