vrijdag, 13. april 2007 - 9:38

Troanie’s Rock Battle 2007

Wommels

Stichting Troanie’s Rocknacht te Wommels, organiseert dit jaar een spetterende Rock Battle, waar bands met covermuziek het zullen opnemen tegen bands met eigen nummers.

Door middel van twee voorrondes welke vrijdag 25 mei en 8 juni 2007 in Café It Reade Hynder te Wommels worden gehouden, zullen in totaal 16 rockbands strijden om 4 finaleplaatsen. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met anderhalve dag studioruimte bij Studio Landscape in Gauw.

Sinds de opening van de inschrijfperiode, heeft de organisatie een mooi aantal aanmeldingen mogen verwerken. Vooral de aanmeldingen voor de Voorronde Eigen Muziek op 8 juni aanstaande zit al behoorlijk vol. Aanmeldingen voor bands met covermuziek voor de voorronde op 25 mei zijn nog van harte welkom! De organisatie heeft nu bepaald dat de eerste 4 aanmeldingen voor de Voorronde Covermuziek direct zijn geplaatst zonder voorselectie. Ook de bands die zich vanaf nu als nummer 5, 6, 7 en 8 aanmelden, worden direct geplaatst en kunnen de 25ste in hun agenda noteren.

De genres van de verschillende bands zijn zeer uiteenlopend; alternative rock, rock classics, rock & roll, ska, punk, heavy metal, garage rock, indie-rock, root-rock. De voorronden beloven dan ook twee zeer gevarieerde en spannende avonden te worden!

Tijdens de voorronden zal zowel een jury als het publiek een winnaar kiezen, zodat per voorronde in totaal 2 bands richting de finale op zaterdag 21 oktober gaan.
Provincie:
Tag(s):