vrijdag, 20. april 2007 - 8:41

Tropiqua krijgt nieuwe entree

Veendam

Vanaf maandag 23 april wordt gestart met de verbouw van de entree van tropisch zwemparadijs Tropiqua. Ook het restaurant krijgt een nieuw aanzien. Het zwembad blijft tijdens de verbouwing gewoon open. De behoefte bestond al langer om het restaurant te vergroten en de entree te verbeteren van zwemparadijs Tropiqua.

De verbouwing wordt opgepakt in combinatie met het Bedrijfsverzamelgebouw Maatschappelijke Zaken (BVG MZ). Medewerkers van het BVG MZ zullen straks in de pauzes ook gebruik kunnen maken van de restaurantvoorzieningen in Tropiqua.

Tijdens de verbouwing is het zwembad gewoon open. Het publiek zal alleen een andere ingang moeten nemen. De tijdelijke entree wordt direct naast de huidige entree gecreëerd. Tijdens de verbouwing kan het publiek een drankje en hapje blijven nuttigen. Het enige waar bezoekers van Tropiqua geen gebruik van kunnen maken tijdens deze periode zijn de zonnebanken.

De verbouwing duurt naar verwachting tot en met 26 juli 2007.

Vanaf 20 augustus start de bouw van een peuter- en kleutergedeelte. Het gaat om kleurrijke bassins met interactieve speelobjecten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spuiters harder en zachter zetten met een bedieningspaneel, spelen aan de speeltafel, glijden van de glijbaan en verrast worden door onverwacht spuitende speelelementen. Momenteel is nog niet bekend hoe lang deze verbouwing duurt.
Provincie:
Tag(s):