zaterdag, 7. juli 2007 - 11:18

Trouwen populair op 070707

Den Haag

7 juli 2007, oftewel 070707, is een populaire trouwdatum. In veel steden in Nederland worden er vandaag fors meer huwelijken gesloten, zo blijkt uit een rondgang langs diverse steden.

Zo worden er vandaag in Den Haag maar liefst 45 huwelijken gesloten. In Enschede geven 14 bruidsparen elkaar het ja-woord, terwijl dat op een normale zaterdag slecht één is, zo meldt de gemeente.

Sinds de trouwdag van kroonprins Willem Alexander en prinses Maxima op 02-02-2002 staan bijzondere cijfercombinaties sterk in de belangstelling.

Maar niet alleen worden er vandaag huwelijken afgesloten op deze populaire trouwdatum. In het Mesos Medisch Centrum is vandaag om 03.22 uur Laurens Haks geboren in Mesos Medisch Centrum. De afdeling Verloskunde van Mesos geeft alle baby’s die op deze bijzondere datum worden geboren een t-shirtje waarop hun mooie geboortedatum staat vermeld.

Laurens, op de foto samen met zijn trotse ouders Mignette en Caspar is zich nog niet bewust van zijn bijzondere geboortedatum, maar het t-shirtje zal hem daar in de toekomst blijvend aan herinneren.
Provincie:
Tag(s):