zaterdag, 12. mei 2007 - 18:07

TV opnames Bestemming Nederland in Vlissingen

Vlissingen

Dit weekend is een TV ploeg in Vlissingen om opnames te maken voor het programma Bestemming Nederland. Drie presentatoren gaan op pad om kijkers ideeën en tips te bieden over een leuke vakantie of uitstapje naar Vlissingen. Wethouder Conny Seijbel laat als lokale inwoner haar stad zien.

2007 is het jaar van de bekendste Vlissinger, Michiel de Ruyter, en biedt voor de gemeente een mooie aangelegenheid om Vlissingen extra onder de aandacht te brengen van de televisiekijker. De Amadore Groep en Stichting Vlissingen Promotie werken mee aan de totstandkoming van het programma. Zo verblijven de gasten in de BLØF-kamer van Grand Hotel Arion en gaan zij eten bij Grand Café Raymondo’s. Ook staan een bezoek aan het MuZEEum, het Arsenaal en fort Rammekens op het programma.

In een uitzending van Bestemming Nederland zitten altijd drie verhaallijnen. Er worden 2 groepen vakantiegangers gevolgd tijdens hun ontdekking van Vlissingen. En met de lokale inwoners worden de mooie, historische en kenmerkende plekjes van de stad bekeken. Het programma trekt wekelijks een miljoen kijkers.

De uitzending van Bestemming Nederland over Vlissingen is te bekijken op zaterdag 9 juni 2007 om 19.00 uur op RTL4. Op zondag 10 juni wordt het programma herhaald.
Provincie:
Tag(s):