woensdag, 4. juli 2007 - 17:41

Twee arrestaties in onderzoek drugslab Well

Well

De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 15.00 uur drie doorzoekingen verricht in het land in het onderzoek naar het opgerolde drugslab in Well (Noord-Limburg). In totaal zijn er twee aanhoudingen verricht, een 48-jarige man en een 34-jarige man. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet, zo meldt de politie Limburg-Noord. De politie wil verder niet toelichten waar de arrestaties hebben plaatsgevonden.

De politie heeft in het kader van het project Het Groene Goud dinsdagmiddag in een horecagelegenheid aan de Vossenheuvel in Well een grote hoeveelheid goederen aangetroffen die te maken hebben met een deel van het verwerkingsproces van drugs. Bij het Nederlands Forensisch Instituut moet nog worden vastgesteld welke specifieke soort drugs het betreft. Bureau Forensische Opsporing heeft woensdagmiddag het sporenonderzoek afgerond.

In totaal zijn er duizenden liters chemicaliën in beslag genomen, waarbij deze chemicaliën er om bekend staan dat ze gebruikt worden om drugs te vervaardigen. De politie heeft ongeveer 18 mensen op de zaak gezet.
Provincie:
Tag(s):