maandag, 2. juli 2007 - 13:31

Twee doden bij verkeersongeval in Helden

Helden

Bij het verkeersongeval op de Roggelseweg van maandagochtend zijn in totaal twee personen om het leven gekomen. Kort na het ongeval overleed een 69-jarige vrouw uit Panningen. Korte tijd later overleed ook haar 68-jarige echtgenoot aan zijn verwondingen, meldt de politie. Het derde slachtoffer, een 41-jarige man eveneens uit Panningen, raakte gewond.

Het ongeval vond rond 10.30 uur plaats op de Roggelseweg. Voor de hulpverlening werden twee traumahelikopters ingezet. De slachtoffers zaten bekneld in hun voertuigen en moesten door de brandweer worden bevrijd.

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Eerder op de ochtend vond op de Rijksweg ter hoogte van Baexem een aanrijding waarbij twee personen gewond raakten. Een 19-jarige man uit Linschoten reed met zijn voertuig van Weert richting Roermond en raakte vermoedelijk in een bocht in de berm, waarna hij corrigeerde en hierdoor op de andere rijbaan terecht kwam waar hij frontaal een tegenligger raakte. Het tweede voertuig werd bestuurd door een 55-jarige vrouw uit Baexem.

De auto van de man kwam in een greppel terecht, waar het slachtoffer door hulpverleners uit de auto werd gehaald en met ernstig hersenletsel en borstletsel door de traumaheli werd overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. De vrouw is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis ter observatie.
Provincie:
Tag(s):