zondag, 13. mei 2007 - 16:57

Twee overvallen op winkels

Almere

Een onbekende dader heeft woensdagmiddag kort na elkaar vermoedelijk twee overvallen gepleegd op winkeliers. Omstreeks 13.00 uur kwam de gemaskerde dader een supermarkt aan het Raaltepad binnen waar hij de winkelier bedreigde met iets dat leek op een vuurwapen. De winkelier gaf daarop een klein geldbedrag aan de overvaller waarna deze weg ging.

Niet lang daarna werd een muntenhandel aan de Coevordensingel overvallen. Een onbekende gemaskerde dader bedreigde ook hier de winkelier met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De ondernemer had echter geen geld in de kassa waarna de overvaller vertrok.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en een technisch sporenonderzoek verricht. Misschien zijn er nog getuigen die niet met de politie hebben gesproken of zijn er mensen die informatie kunnen verstrekken die kan leiden tot aanhouding van de overvaller. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op nummer 0900-8844. Een anonieme tip kan via M (Meld Misdaad Anoniem) op 080-7000.
Provincie:
Tag(s):