zondag, 20. mei 2007 - 14:05

Tweede prijs voor WNF bij Kids Choice Awards

Zeist

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) heeft vandaag tijdens de live-show van de Kids’ Choice Awards 2007 de tweede prijs in de catergorie Beste Goede Doel in ontvangst mogen nemen. De Award voor Beste Goede Doel ging naar Stichting de Opkikker.

Het WNF heeft de tweede prijs verdiend mede door de inzet van BN’ers Lieke van Lexmond, Pim Veth, Valerio, Joey van der Velden en Elle van Rijn. Zij gingen tijdens de Kids’ Choice Challenge gedurende 10 weken de strijd aan met de teams van de andere genomineerde goede doelen: Kika, Warchild en Stichting de Opkikker.

Per challenge konden de teams punten verdienen voor hun goede doel. Elke week stonden twee BN’ers (en dus twee goede doelen) tegenover elkaar. Daarbij draaide het niet alleen om snelheid, maar ook om creativiteit en originaliteit.

De teams konden extra punten verdienen door zo veel mogelijk publiciteit te halen voor de challenges en hun goede doel. Bovendien konden de kijkers van Nickelodeon via een game-challenge op de website van Nickelodeon nog eens extra punten verdienen voor hun favoriete goede doel.

Bij deze tweede prijs hoort een bedrag van 60.000 euro in bruto commerciële zendtijd. Hierdoor kan het WNF een aantal keren spotjes uitzenden bij Nickelodeon.

De Kids’Choice Awards 2007 is te zien op zondag 20 mei vanaf 10.00 uur op Nickelodeon.
Provincie:
Tag(s):