maandag, 10. september 2007 - 21:27

TZW organiseert Prinsjesdagevenement

Terneuzen

De Ondernemersvereniging Terneuzen Zuid-West (TZW) organiseert op dinsdag 18 september het tweede “Prinsjesdagevenement�. Gezien het succes van vorig jaar is het bestuur van de ondernemersvereniging TZW inmiddels volop bezig met de voorbereidingen voor dit groots opgezette business to business gebeuren.

Het evenement, dat plaatsvindt in de showroom van Autobedrijf Van Putten en Zoon BV, kent dit jaar een gevarieerd programma met volop gelegenheid tot netwerking. Niemand minder dan topondernemer Hennie van der Most, bekend van Kernwasser Wunderland, is uitgenodigd als gastspreker.

Om 17.00 uur worden de gasten feestelijk ontvangen, waarna Peter Koole, voorzitter van de TZW, het “Prinsjesdagevenement� officieel zal openen. Na de officiële opening zal Hennie van der Most het woord voeren. Uiteraard mag ook het ‘wensenkoffertje’ niet ontbreken op deze Prinsjesdag. Deze wordt omstreeks 18.45 uur overhandigd aan wethouder Adhemar van Waes van de gemeente Terneuzen. De heer Van Waes heeft in zijn portefeuille onder andere Havenzaken, Bedrijven en Grond- en marktzaken.

Aansluitend is er een buffet van een hoogwaardige culinaire kwaliteit welke wordt verzorgd door Restaurant Arsenaal, Restaurant Moy Fa en Restaurant Auberge des Moules. Tijdens het buffet wordt er een gezamenlijke toast uitgebracht. Sluiting van de avond is om 22.00 uur.

Gezien de unieke formule is de ondernemersvereniging TZW ervan overtuigd dat het evenement tot een regionaal begrip zal uitgroeien. Een evenement waaraan veel sponsoren hun naam willen verbinden. De hoofdsponsors zijn dit jaar Rabobank Terneuzen – Sas van Gent en de gemeente Terneuzen. Zij zullen dit evenement op de derde dinsdag van september tot een succes helpen maken.
Provincie:
Tag(s):