vrijdag, 24. augustus 2007 - 17:02

Uitgebreid onderzoek naar aanranding 7-jarig meisje

Marsum

Het onderzoek naar de aanranding van een 7-jarige meisje in Marsum op zaterdag 4 augustus 2007 omstreeks kwart voor twaalf, zal verder worden uitgebreid. Een interregionaal Team Grootschalige Opsporing is sinds donderdag 23 augustus bezig met het naspeuren van informatie. Daarmee hoopt de politie meer druk te kunnen zetten op de oplossing van dit ernstig incident.

Op 11 augustus 2007 werd al een uitgebreid passanten onderzoek gehouden op de Marsumerweg. Alle passenten werd gevraagd of zij iets hadden gezien van de aanrijding en de daarop plaats vindende aanranding van het meisje. Tijdens en na dit passanten onderzoek kreeg de politie meer dan 20 meldingen van mogelijke getuigen. Op dit moment is de politie nog volop bezig met het natrekken van een aantal van deze tips.

De politie vraagt getuigen die iets gezien mochten hebben of anderszins informatie hebben die kan leiden tot de oplossing van dit incident en nog geen contact hebben gehad met de politie zich te melden. De politie is telefonisch bereikbaar op tel. 0900-8844 .
Provincie:
Tag(s):