dinsdag, 24. april 2007 - 20:56

Uitreiking 100e Verkeers Veiligheidslabel in het Noorden

Zuidlaren

Vrijdag zal het 100e (!) Drents Verkeersveiligheidslabel tijdens de Wereldverkeersveiligheidsweek feestelijk worden uitgereikt aan ODBS De Zuid-Wester te Zuidlaren. De school voldoet geheel aan het kwaliteitseisen die aan het Drents Verkeersveiligheidslabel worden gesteld.

De school geeft structureel aandacht aan het verkeersonderwijs in en om de school. Zo is onlangs de infrastructuur bij de school door de gemeente aangepast met als doel de kinderen zo veilig mogelijk zelfstandig naar school te laten gaan en zo veilig mogelijk te laten oversteken.

ODBS De Zuid-Wester is een van de 80 scholen die in Drenthe meedoen aan het verkrijgen van het certificaat van een verkeersveilige school�. De school heeft hard gewerkt om in bezit te komen van het certificaat. Op vrijdag 27 april om 10.15 uur zal verkeerswethouder van de gemeente Tynaarlo, Harm Assies, het certificaat van “een verkeersveilige school“ op feestelijke wijze overhandigen en het bijbehorende, fel begeerde DVL-schildje, op de school onthullen.
Provincie:
Tag(s):