zaterdag, 30. juni 2007 - 13:02

Uitvoering van Darcey School of Dance, Zomerdans 2007

Groningen

Sinds enkele maanden is het noorden van Nederland een professionele dansschool rijker, Darcey School of Dance. Darcey school of Dance staat o.l.v. de uit Schotland afkomstige, gediplomeerd dansdocent en choreograaf Kim Darcey. Kim heeft veel werkervaring als professioneel danser en choreograaf, maar ook als actrice en zangeres.

De dansschool biedt een grote verscheidenheid aan danscursussen zoals kleuterdans, ballet, tapdans, streetdance, showdance, showmusical en ladiesstreetjazz. Ook begint Darcey School of Dance na de zomervakantie met een speciale jongensklas. Kinderen met talent worden op professionele wijze begeleid om door te stromen naar een dansacademie.

Darcey school of Dance is nog maar enkele maanden bezig, maar heeft al meer dan honderd enthousiaste leerlingen. Op 29 juni had Darcey School of Dance een uitvoering georganiseerd in de Multicenter, Aquariom te Delfzijl. In een bomvolle zaal lieten alle studenten zien, wat zij in een paar maanden tijd hebben geleerd op de dansschool. Tijdens deze uitvoering kwamen veel verschillende dansstijlen aanbod. Het was een gezellige en geslaagde avond voor jong en oud.

Na de zomervakantie beginnen de leerlingen met nieuwe dansen, om in 2008 een grote spectaculaire show te geven in de Molenberg te Delfzijl. Voor meer informatie over de dansschool kunt u kijken op de website:
Provincie:
Tag(s):