dinsdag, 6. november 2007 - 0:05

Unieke belevenis voor Trekkies op het witte doek

Ede

Op dinsdagavond 20 november draait in CineMec Ede voor alle Trekkie fans een speciale gedigitaliseerde versie van de t.v. serie Star Trek The Menagerie.Het is de enige dubbele spraakmakende aflevering uit de originele Star Trek tv-serie (1966), waarin Mr. Spock zijn oude gezaghebber Pike helpt terug te keren naar Talos IV.

De film draait in High Definition projectie kwaliteit en heeft Dolby surround geluid. Kortom een belevenis die eenmalig middels een speciale bioscoopversie wordt vertoond. Met extra veel unieke beelden en een introductie van de makers.

De vertoning van The Menagerie is echt iets bijzonders! Alleen dat er een 40 jaar oude tv aflevering in de bioscoop draait is al opmerkelijk te noemen. Ter gelegenheid van de release van de High Definition DVDbox op 28 november verschijnt de episode voor het eerst in HD-kwaliteit op het witte doek! Door de nieuwe High Definition technologie kan Star Trek als nooit tevoren worden ervaren, met een superieure THX beeld- en geluidskwaliteit.

Bovendien is er een speciale introductie toegevoegd door niemand minder dan Eugene Roddenberry, de zoon van Star Trek bedenker Gene Roddenberry. Daarnaast krijg je ook een kijkje achter de schermen van het hele digitale restaureerproces. Een must-see voor alle fans dus!

Voor deze happening verzorgt de fanclub Star Trek the Flying Dutch voor een stand met allerlei Star Trek materialen. Club Dark Armada toont trailers van zelfgemaakte Star Trek films met amateur acteurs. Beide clubs komen in vol Star Trek ornaat deze unieke filmavond opsieren.
Provincie:
Tag(s):