woensdag, 31. oktober 2007 - 14:42

Univé Zorg introduceert 'Sonja Bakker polis'

Alkmaar

Univé Zorg introduceert per 1 januari 2008 twee vernieuwende aanvullende verzekeringen waarin afvallen en sporten 100% worden vergoed. Univé heeft hiervoor samenwerking gezocht met Sonja Bakker - de meest populaire specialist op het gebied van afvallen - omdat heel veel mensen geloven in haar methodiek en er baat bij hebben. Ongeveer de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht.

Univé brengt twee varianten: Bij de Lekker Fit polis kan de verzekerde 16 weken het online afslankprogramma van Sonja Bakker volgen. Daarnaast wordt het abonnement van de sportschool Basic-Fit een jaar lang 100% vergoed.

Bij de Lekker Slank polis is volledige vergoeding voor een half jaar sporten bij Fit4Lady en 24 weken online afslanken met Sonja Bakker opgenomen. Beide verzekeringen hebben aanvullende dekkingen voor onder meer fysiotherapie, tandzorg, alternatieve geneeswijzen en preventie. Univé biedt de verzekeringen aan vanaf Euro 27,95 per maand.

Sonja Bakker verwacht grote belangstelling voor dit nieuwe verzekeringsproduct: 'Een onafhankelijk onderzoek wees uit dat begin dit jaar 1 op de 4 Nederlanders overwoog af te vallen met behulp van mijn methodiek. Veel mensen hebben dit voornemen succesvol uitgevoerd. Anderen hebben meer moeite om daadwerkelijk de eerste stap te zetten en te beginnen. Ik weet zeker dat deze verzekering voor veel mensen een steun in de rug zal zijn.'

Univé verlegt met deze verzekering de aandacht van 'ziek zijn' naar 'gezond leven'. Lidy Hartemink, directeur Univé Zorgverzekeringen: 'Overgewicht en met name ernstig overgewicht kunnen veel gezondheidsklachten veroorzaken. Afvallen in combinatie met bewegen is heel effectief. Dit verzekeringsproduct promoot een gezondere leefstijl. Wij hebben Sonja Bakker benaderd omdat heel veel mensen in haar methodiek geloven en er baat bij hebben.' De nieuwe polissen zijn voor 2008 alleen nog beschikbaar in Noord-Holland. In 2009 wil Univé samen met Sonja Bakker ook de rest van het land de polis aanbieden.
Categorie:
Tag(s):